Πρόστιμα στα ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Πρόστιμο θα έχουν από εδώ και πέρα τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα καθώς θα λαμβάνουν επιστολή από το υπουργείο Οικονομικών να καταθέσουν τις πινακίδες τους  εφόσον το αυτοκίνητο δεν είναι ασφαλισμένο.

Το Κέντρο πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θα ολοκληρώσουν την ταυτοποίηση δύο βάσεων δεδομένων, αυτής με τα ασφαλισμένα αυτοκίνητα και αυτής με τα οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα.
Όταν αρχίσει ή αποστολή των επιστολών για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες για τις συνέπειες που έχουν έναντι του νόμου, θα πρέπει να ασφαλίσουν άμεσα τα αυτοκίνητα τους. Για αυτό το σκοπό συνεργάζονται συναρμόδιες  υπηρεσίες, αλλά και οι τοπικές αρχές.

Οι χρήστες που βρήκαν το άρθρο, έψαχναν για:

ασφάλιστρα αυτοκινήτου 2012,προστιμο για ασφαλεια αυτοκινητου,προστιμο ασφαλεια αυτοκινητου,ασφαλεια αυτοκινητου προστιμο,φτηνη ασφαλεια αυτοκινητου 2012,3μηνη ασφάλιση,anytime asfaleies,προστιμο ασφαλειας αυτοκινητου,ασφαλειες αυτοκινητων προστιμο,προστιμα για ασφαλεια αυτοκινητου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δοκιμάσατε μια υπηρεσία; Αφήστε ένα σχόλιο και μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους υπόλοιπους επισκέπτες!